Dec 15, 2014

FAVORITE RESTAURANTS IN 2014

Dnes se s vámi chci podělit o ty nejlepší zážitky z restaurací, kam jsem v tom letošním roce zavítala. Mých recenzí je teď 34 a číslo určitě poroste i v příštím roce. A kam bych se neváhala vypravit ještě jednou?

Today I want to share with you my best experiences from restaurants in 2014. So far you can find 34 reviews on my blog and I am sure that this number will grow. So where I would go for another visit?


Recenze vám vyskočí po kliknutí na název restaurace.

RESTAURACE MOOD


Restaurace MOOD pro mě byla novým objevem a musím říct, že je to jedna z mála českých restaurací, kde jsem byla spokojená po všech stránkách - servis, jídlo, příjemné prostředí ... Opravdu krásný zážitek.

Restaurant MOOD was new for me. I must admit that this is one of the few Prague restaurants where I was satisified with everything from service, food and nice enviornment. Really great experience.


Putica se nachází kousek od Míráku a jakožto milovnice burgerů jsem byla v sedmém nebi. Součástí večeře byl také experimentální chod a celkově tento podnik hodnotím jenom kladně.

Putica is just a few steps from Namesti Miru. As a true lover of burgers I was amazed. There was also experimental dish and overal I give a high ranking to this place.

HERGETOVA CIHELNA


Cihelna skoro nikdy nezklame. Hlavně rizoto s chobotnicí je mým oblíbeným jídlem. Když pominu fakt, že mi ulítly peníze do Vltavy a následně jsem je musela lovit u břehu, byl to dokonalý oběd.

This restaurant almost never dissapointed me. Especially this delicious risotto! When I overlook the fact that money flew to Vltava river and I needed to go there and get it back, it was a perfect lunch.

AVANTGARDE


Avantgarde v Dejvicích nabízí ten nejlepší brunch v Praze. Ještě teď se mi sbíhají sliny na ten tvarohový čokoládový mini dortík! Servis je špičkový, hýčká si vás totiž mnohem víc, než je vyžadováno. A navíc každý týden má brunch jiné téma.

Avantgarde offers the best brunch in Prague. I still think about this amazing mini chocolate cake. Service is exceptional, you get a lot more than it is necessary. And every week there is new theme of brunch.

LA BODEGUITA DEL MEDIO


La Bodeguita je jedním z restaurací, které jsem navštívila díky Lime&Tonic. Menu bylo nápadité a hlavně chutné. Servis by ve srovnání s jinými restauracemi mohl být lepší, ale když se napijete jejich mohita, možná nějaký ten nedostatek přehlédnete.

La Bodeguita is one of the restaurants I visited thanks to Lime&Tonic. Menu was varied and tasty. Service could be better when I compare it to other restaurants. However, when you have a sip of their mohito, you might ignore something. 


Při pohledu na ten šťavnatý steak bych tam vyrazila znovu. Dock House je jedním z pokladů kousek od Budějovický. Všechno vychytané do posledního detailu a za velice příznivé ceny. Určitě mohu doporučit.

When I see this yummy steak I would go there immediately. Dock House is one of the treasures just a few steps from Budejovicka in Prague. Everything was great and the prices are really good. I can only recommend. 

WINE FOOD MARKET


No jo, Wine Food je klasika. Italská kuchyně je moje milovaná, takže oběd tady mě vždy uspokojí. Kromě vynikajících burgerů mají výtečné lasagne. A co miluju je prostředí. Nic naškrobeného, hodně rušné, prostě Itálie. 

This is a classic for all lovers of Italian food. I recommend their burgers and lasagne. And I always enjoy the atmosphere, so Italian!

DISH BISTRO


Pozor, tady bývá plno a prostory jsou opravdu hodně malé. Tam ale nedostatky končí. Protože jejich burgery jsou vážně k sežřání! 

Warning: it is a busy place. So small. But their burgers are totally freaking amazing. 




No comments :

Post a Comment

Bella Lulu Ink Blog